Een toegankelijke woning
voor iedereen

Bij JPConcept kan u onder andere terecht voor de installatie van een nieuwe, veilige douche. Maar vaak is dat alleen niet genoeg, en zijn er meerdere praktische pijnpunten in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan een woning die niet rolstoeltoegankelijk is.

Door ons in te schakelen zorgt u ervoor dat iedereen in zowat elke situatie thuis kan blijven wonen. Wij hebben namelijk alles in huis om elke woning, in welke situatie dan ook, aan te passen naar uw behoeften. Hiervoor werken wij samen met verschillende partners, maar heeft u in het volledige traject toch slechts één aanspreekpunt: JPConcept.

Deuren verbreden, plafonds verhogen, een traplift plaatsen, … Bij JPConcept zoeken we een oplossing voor élk probleem. Zelfs indien u een compleet nieuwe comfortabele keuken of woonunit wil installeren kan u bij ons terecht. Uw woning laten aanpassen als 65-plusser? Dan heeft u misschien wel recht op een premie tot 1.250 euro! Wij helpen u graag met de aanvraag van die aanpassingspremie!

Ook de subsidies van het VAPH zijn ons gekend. Bij JPConcept is het mogelijk om te werken volgens een derderbetalersregeling.

Onze werkwijze

  1. Pijnpunten herkennen

Wij komen bij u langs om alle pijnpunten van uw woning te bekijken. Door onze ervaring weten wij inmiddels in één oogopslag wat de beste oplossing is in elke situatie.

  1. Bespreking

Eenmaal alle pijnpunten aan het licht zijn gekomen bespreken we samen met u waar u verandering in wilt brengen. Wilt u alle knelpunten wegwerken of slechts een gedeelte ervan? Samen vinden we een oplossing op maat én binnen uw budget.

  1. Woning aanpassen

Als alle knopen zijn doorgehakt beginnen we met het wegwerken van de pijnpunten. Dat doen we op een propere manier én binnen de afgesproken tijd.

  1. Overlopen

Is alles geïnstalleerd, verbreed of verhoogd? Dan overlopen we samen met u alle aanpassingen. Zijn er toch nog bijstellingen of veranderingen nodig, dan voeren we die uit zodat u optimaal kan genieten van uw woningaanpassingen!

VeelGestelde Vragen

JPConcept is dé referentiepartner voor woningaanpassingen op maat. Heeft u een vraag over onze diensten of werkwijze? Misschien staat het antwoord wel tussen onze veelgestelde vragen. Is dat niet het geval, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Neen, dat moet niet. Deze kosten zijn inbegrepen in de offerte.

Neen, wij zorgen zelf voor de afvoering van het puin.

Als u een offerte wilt, komen we bij u langs om een opmeting te doen. Afhankelijk van welke werken er moeten gebeuren kan er onmiddellijk een offerte opgemaakt worden.

Als we artikelen moeten bestellen worden die geleverd binnen de 4 tot 6 weken.

Wij helpen u graag bij de aanvraag van de nodige premies!

Informatie/offerte aanvraag

Vul hier jouw persoonlijke gegevens in en vraag een vrijblijvende offerte of informatie op maat aan. Vergeet zeker niet hieronder aan te duiden waarvoor u een offerte of informatie aanvraagt.

VAN BAD NAAR DOUCHE IN ÉÉN DAGBADKAMERRENOVATIESUW INTERIEUR OP MAATWONINGAANPASSINGEN


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.