Interieuroplossingen
op maat

Naast badkameraanpassingen en andere specifieke veiligheidsaanpassingen in uw woning, kan u bij ons ook terecht voor interieuroplossingen op maat. Inbouwkasten, televisiemeubels, keukens, dressoirs, … Haast alles is mogelijk!

Heeft u al een plan of schets op papier staan? Dan bekijken we hoe we dat kunnen omzetten in de praktijk. Is dat niet het geval, dan zoeken we samen naar de beste oplossing voor uw interieur. Indien u wenst kunnen we zelfs samenwerken met een gespecialiseerde interieurarchitect.

Onze werkwijze

  1. Bespreking

Samen overlopen we wat u aan uw interieur wilt aanpassen. Indien gewenst komen we bij u langs om de elementen die u wilt aanpassen te bekijken.

  1. Voorstel

Heeft u nog geen plan of schets op papier? Dan zorgen wij daar zelf voor. Er kan indien gewenst ook samengewerkt worden met een interieurarchitect. Wij maken een voorstel van de aanpassingen én de materialen die we ervoor kunnen gebruiken.

  1. Maatwerk

Als u ons voorstel heeft goedgekeurd is het tijd voor het echte werk. In ons eigen houtatelier maken we alles klaar om nadien bij u te komen plaatsen.

  1. Installeren

Is alles zoals het hoort? Dan komen we bij u langs om alles te installeren! Achteraf laten we alles natuurlijk volledig afgewerkt én netjes achter.

VeelGestelde Vragen

JPConcept is dé referentiepartner voor woningaanpassingen op maat. Heeft u een vraag over onze diensten of werkwijze? Misschien staat het antwoord wel tussen onze veelgestelde vragen. Is dat niet het geval, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Neen, dat moet niet. Deze kosten zijn inbegrepen in de offerte.

Neen, wij zorgen zelf voor de afvoering van het puin.

Als u een offerte wilt, komen we bij u langs om een opmeting te doen. Afhankelijk van welke werken er moeten gebeuren kan er onmiddellijk een offerte opgemaakt worden.

Als we artikelen moeten bestellen worden die geleverd binnen de 4 tot 6 weken.

Informatie/offerte aanvraag

Vul hier jouw persoonlijke gegevens in en vraag een vrijblijvende offerte of informatie op maat aan. Vergeet zeker niet hieronder aan te duiden waarvoor u een offerte of informatie aanvraagt.

VAN BAD NAAR DOUCHE IN ÉÉN DAGBADKAMERRENOVATIESUW INTERIEUR OP MAATWONINGAANPASSINGEN


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.