Uw badkamer
in een nieuw (veilig) jasje

De badkamer is voor vele mensen het hart van een woning. Het is een persoonlijke ruimte waar de dag meestal start én eindigt. Het is dan ook belangrijk dat u zich er goed en vooral veilig voelt. Is dat momenteel niet het geval? Dan helpen wij u graag met uw badkamerrenovatie.

Wij steken uw badkamer in een nieuw én veilig jasje, van A tot Z. Alles gebeurt door ons: nieuwe waterleidingen leggen, een vals plafond voorzien, de verlichting installeren, … Kortom, wij staan in van het strippen tot de afwerking. Daardoor heeft u slechts één aanspreekpunt en komt u nooit voor verrassingen te staan!

Bij JPConcept begeleiden we u steeds met uw keuze. Wilt u een nieuwe badkamer zonder specifieke veiligheidsaanpassingen? Ook dan kan u natuurlijk bij ons terecht! Indien u wel aanpassingen wilt én 65-plusser bent heeft u misschien recht op een premie tot 1.250 euro. Wij helpen u graag bij de aanvraag ervan!

Onze werkwijze

  1. Bespreking

We bespreken wat u aan uw badkamer wilt veranderen. Wilt u alleen een nieuwe douche of zijn er nog andere aandachtspunten? Samen zoeken we naar de juiste oplossing op maat.

  1. Productkeuze

Nadat u heeft gekozen wat u wilt aanpassen mag u kiezen hoe die aanpassingen eruit moeten zien. Wij tonen u ons volledige gamma zodat u de producten en materialen kan kiezen die in uw badkamer passen.

  1. Badkamer aanpassen

Als we alle producten in huis hebben is het tijd voor het echte werk. We komen langs om uw badkamer in een nieuw jasje te steken. Geen zorgen, we laten hem achteraf terug proper achter binnen de afgesproken tijd!

  1. Overlopen

Is de badkamer vernieuwd, dan overlopen we samen de elementen die wij hebben aangepast. We regelen de kranen af en voltooien de laatste details zodat u onmiddellijk van uw nieuwe badkamer kan genieten!

VeelGestelde Vragen

JPConcept is dé referentiepartner voor woningaanpassingen op maat. Heeft u een vraag over onze diensten of werkwijze? Misschien staat het antwoord wel tussen onze veelgestelde vragen. Is dat niet het geval, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Neen, dat moet niet. Deze kosten zijn inbegrepen in de offerte.

Neen, wij zorgen zelf voor de afvoering van het puin.

In 99% van de gevallen gaat dat. Bij sommige uitzonderlijke uitvoeringen en systemen is dat niet mogelijk.

Dat hangt af van de situatie. Afhankelijk van de werken en van de droogtijden is uw nieuwe badkamer tussen de één à twee weken al klaar voor gebruik.

Neen, dat moet niet! Wij voeren alle werken zelf uit. Daardoor heeft u slechts één aannemer en dus één aanspreekpunt.

Dat kan zeker. Wij geven verschillende adressen waar u kan gaan kijken. Indien gewenst komen we met u mee om u met raad en daad bij uw keuze bij te staan.

Als u een offerte wilt, komen we bij u langs om een opmeting te doen. Afhankelijk van welke werken er moeten gebeuren kan er onmiddellijk een offerte opgemaakt worden.

Als we artikelen moeten bestellen worden die geleverd binnen de 4 tot 6 weken.

Wij helpen u graag bij de aanvraag van de nodige premies!

Informatie/offerte aanvraag

Vul hier jouw persoonlijke gegevens in en vraag een vrijblijvende offerte of informatie op maat aan. Vergeet zeker niet hieronder aan te duiden waarvoor u een offerte of informatie aanvraagt.

VAN BAD NAAR DOUCHE IN ÉÉN DAGBADKAMERRENOVATIESUW INTERIEUR OP MAATWONINGAANPASSINGEN


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.